Gardina

Studio de draperii

Despre noi

Studio de draperii Gardina in Chișinău-CALITATE ȘI STIL
 

În ultimul timp, draperiile au devenit un element atât de important al decorului textil al încăperii, încât stilistica lor are tangență directă cu designul interior al odăii. Un decor corect al ferestrelor este capabil să sublinieze punctele forte ale aranjamentului, precum și să ascundă neajunsurile sale.

În domeniul designului decorativ al ferestrelor compania "Eurogardini" activează cu succes pe piața Moldovei timp de peste 10 ani. Este o dovadă perfectă a stabilității, a competitivității și calității sale înalte.

Timp de peste 10 ani confecționăm draperii în Chișinău. În acest timp ne-am dat seama de faptul, că designul interiorului, pe de o parte, demonstrează stilul proprietarului locuinței, iar pe de altă parte – profesionalismul nostru. De aceea, studioul GARDINA întotdeauna propune un design unic al ferestrelor, în care realizările industriei textile moderne și calitatea sunt lucruri inseparabile.

Participarea anuală la expozițiile specializate de clasă înaltă, cum ar fi „HEIMTEXTIL", în Frankfurt, Milan, Moscova, Munich, ne oferă o posibilitate enormă de a urmări cu atenție toate inovațiile modei textile, de a vedea noile progrese tehnice, de a actualiza permanent colecțiile și de a aplica ultimele tendințe din designul ferestrelor.

Doar la noi veți găsi cel mai bogat asortiment din Chișinău și Moldova de țesături pentru interior, de cornișe și diverse accesorii ale celor mai cunoscute branduri, printre care Albani, Trend, Fabricut, Carole, Duralee, DL, TdG , Mitchell Fabrics, Nya Nordiska și altele. Mai mult ca atât, colecțiile noastre sunt regulat actualizate.

Fie draperiile clasice sau japoneze, engleze sau franceze, austriece sau romane, designerii noștri vor găsi o modalitate de a transforma un model simplu, la prima vedere, într-un exemplu irepetabil. Bucătăria, dormitorul, camera pentru copii sau cabinetul dvs. cu draperiile noastre vor arăta incomparabil.

Noi oferim întreaga gamă de servicii de decor textil profesional, și anume:

  • Sosirea designerului (luarea măsurilor și selectarea țesăturilor, cornișelor, etc.)
  • Elaborarea câtorva variante schițate
  • Proiectul de design
  • Coaserea draperiilor
  • Livrarea și montarea draperiilor

Pentru producția noastră se oferă o garanție de 1 an, pe lângă aceasta avem un sistem flexibil de reduceri.

Designul textil merită să i se atragă o atenție deosebită.

Prioritățile salonului nostru:

  • calitate înaltă și stil
  • prețuri flexibile
  • termeni optimali
  • rezultate maximale la cheltuieli minimale.

Suntem convinși, că dacă dvs. vă folosiți o dată de serviciile noastre, veți deveni clienții noștri permanenți.

Vom fi mereu bucuroși să vă vedem pe dvs., pe prietenii, cunoștințele și rudele DVS.

 

Partenerii noștri