Gardina

Studio de draperii

Galerii electrice automate

19.08.2023

 Atribut de lux sau ajutor indispensabil?

Tija aproape oricărui element de design textil pe care îl cunoașteți - perdele și tul, jaluzele romane și rulouri, jaluzele plisate, jaluzele din lemn și metal - poate fi echipată cu un motor. Și în medie, astfel de produse sunt într-adevăr ceva mai scumpe decât produsele similare fără un motor electric.

Să analizăm 5 sarcini casnice și funcționale pe care le rezolvă cu succes:

1. Oferă confort și păstrarează timpul.

2. Fac fața dimensiunilor non-standard. Galerii electrice pentru perdele au o gradație largă în ceea ce privește greutatea produselor și vor face față chiar și celei mai dificile sarcini.

3. Păstrează aspectul țesăturilor. GAlerii electrice pentru perdele sunt controlate de la distanță, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să atingeți țesăturile cu mâinile și să vă faceți griji cu privire la siguranța lor.

4. Elimină "lanțurile" și prelungirile de control. La jaluzelele romane și rulouri, precum și la jaluzele și pliseuri, acționarea electrică exclude în mod logic comenzile manuale. Este relevant mai ales dacă fereastra este dificil de accesat sau este de înălțime mare.

5. Țin pasul cu vremurile. Din ce în ce mai mulți clienți preferă să își organizeze locuințele din punct de vedere tehnologic. Iar perdelele nu fac excepție. Acestea pot fi controlate de pe un smartphone, de pe un difuzor inteligent sau pot fi conectate la un sistem comun "Smart Home". Și totul în funcție de scenariul dumneavoastră!